Fine Art portretter:

Fotografering på vårt høyeste nivå

Velger du en Fine Art portrettfotografering får du bilder med kvalitet på høyeste nivå. Fotograferingen planlegges i detalj og fotografen utfordrer det kreative og kunstneriske rommet for skape særegne, vakre uttrykk. Målet er at du skal sitte igjen med bilder som du vil elske for alltid. 

En Fine Art portrettfotografering med Studio Design er innom fem stasjoner på veien til det fantastiske ferdige resultatet:

  • Planlegging og forberedelser: Premissene for fotograferingen legges. Vi finner ut av hva du ønsker med fotograferingen, type bilder og hvordan de skal brukes. Vi setter sammen en fargepallett og gjør en vurdering av hvilke hensyn vi bør ta når det kommer til hud, hår og klær.
  • Styling: Vår fantastiske stylist gjør deg klar til fotograferingen. Hun legger en make-up som fremmer ditt ansikt og gir håret ditt en løft, og hun hjelper til med valg av klær. Kanskje ønsker dere å utfordre den tradisjonelle stylingen? Uansett er målet å gi deg en «look» som gir deg selvtillit og flyt inn i selve fotograferingen.
  • Fotografering: Du er unik, ingen er som deg. Tenk om vi klarer å fange et glimt av den virkelige, uvirkelige deg i et bilde. Derfor bruker vi mer tid under en Fine Art portrettfotografering. Vår fotograf legger opp til en trygg atmosfære og lave skuldre slik at dere sammen kan finne frem til de gode uttrykkene og formene.
  • Utvelgelse/visningstime: Før visningstimen vil vi velge ut de beste bildene og gi dem en standard redigering. Under visningstimen velger du bildet eller bildene du ønsker å få ferdigstilt og printet på høykvalitets kunstpapir. Vår fotograf hjelper deg med råd og innspill.
  • Etterarbeid: Under etterarbeidet i Lightroom og Photoshop vil vi løfte det ferdige bilderesultatet til vårt høyeste nivå. Målet er å få bildene til å stå som små kunstverk hvor ingenting er etterlatt til tilfeldighetene. Sammen finner vi ut av hvor langt vi skal gå i redigeringen og hvilket uttrykk du ønsker at bildene skal ha.

Om oss

Fotograf Kristin Heier er blant annet skolert gjennom en rekke fotoworkshops med Morten Krogvold. Hun er utdannet som filmfotograf og pedagog og har arbeidet mange år i skolen, blant annet som lærer innenfor film- og stillfotografi. Hun har fotografert portretter og bryllup siden 1999 og leverer fotohåndverk av høy klasse. Hun har i tillegg en fantastisk evne til å skape en god og trygg atmosfære med lave skuldre under selve fotograferingen.
Stylist Tamara Ziegler Galasso er utdannet make-up-artist ved anerkjente Joe Blasco Makeup School i Los Angeles.  Hun har siden 2005 drevet tre skjønnhetssalonger i Emiratene. Tamara styler hår og legger make-up som er med på å løfte og fremme personlighet og karaktertrekk. Hun er også med under selve fotograferingen og sørger for at detaljene sitter som de skal.
Inge TrondsenPhotoshopmagiker og retusjer, står for etterarbeidet med bildene. Han har lang erfaring når det kommer til digitalt etterarbeid på høyt nivå med portretter av skuespillere og TV-personligheter til bruk i reklamemateriell for spillefilmer og NRK-TV. Med et finstilt øye for detaljer og evne til å balansere bruken av den digitale malepenselen med det ekte og naturlige, ønsker han å få til et gjenkjennbart uttrykk som samtidig byr på undring og en wow-faktor.

Kontakt oss

Ønsker du en fotografering? Kontakt oss og vi sender deg en oversikt over priser. Bruk kontaktskjemaet eller ring eller send tekstmelding til fotograf Kristin Heier.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Melding

Fotograf
Kristin Heier
Tel.: 930 21 779