Inge TrondsenDaglig leder og grafisk designer
Inge har lang erfaring innen grafisk design, redaksjonell design og innholdsproduksjon. Han er en kløpper på retusj og fotomanipulering, design av plakater, brosjyrer, bøker og annet grafisk materiell. Hva web angår har han blant annet laget nettstedet du betrakter akkurat nå. Verktøyene er primært Adobe Photoshop, InDesign, Illustrator, WordPress, Dreamweaver og Hype.

Inge har i over 14 år arbeidet med grafisk design og web-design i forlag og byrå. Han har arbeidet som journalist i Dagbladet, arbeidet åtte år som forlagsredaktør i bokforlag med ansvar for skolebøker til videregående skole og høgskoleutdanningen.

Kristin HeierFotograf
Kristin har i mange år tatt oppdrag som bryllupsfotograf og portrettfotograf. Hennes fotografiske skolering er gjennom en rekke workshops med fotograf Morten Krogvold. Hun har også utdannelse som filmfotograf. Kristin er utdannet pedagog og har arbeidet i mange år i skolen, blant annet som lærer innenfor film- og stillfotografi.

Kristin har en lidenskap både for foto og mennesker. Hun er energisk og kontaktskapende og er genuint opptatt av enkeltmennesket. Energien smitter over på den som blir portrettert og gjør fotoopplevelsen positiv og trygg.

Kontakt oss

Studio Design er alltid i nærheten. Vil du ha tak i oss, er det bare å ringe eller benytte kontaktskjemaet nedenfor.

Studio Design
Støleveien 97
4887 Grimstad

Inge Trondsen
Tlf.: 450 16 200

Kristin Heier
Tlf.: 930 21 779

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Telefonnummer (obligatorisk)

Melding

Noen kunder