Personvernerklæring

Personvernerklæring2018-08-03T13:06:27+00:00

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.studiodesign.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Denne erklæringen om bruk av informasjonskapsler på Studio Designs hjemmeside studiodesign.no er ment å hjelpe deg som besøkende på nettsiden til å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker.

Studio Design benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies») på studiodesign.no. Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du laster en nettside. Andre former for sporingsteknologi kan også benyttes, og begrepet informasjonskapsel i denne erklæringen innbefatter også slik øvrig teknologi.

Informasjonskapslene kan gjøre det mulig for oss å forstå brukernes atferd på nettstedet vårt, slik at vi kan gjøre brukeropplevelsen bedre.

Studio Design er behandlingsansvarlig for den behandling av personopplysninger som fremgår av denne erklæringen om bruk av informasjonskapsler.

INFORMASJON VI SAMLER INN

Ved bruk av studiodesign.no vil vi kunne samle følgende indirekte identifiserende personopplysninger om deg, herunder:

– IP-adresse
– Bruksstatistikk
– Bruksmønster

BEHANDLINGSGRUNNLAG

Ved å besøke studiodesign.no kan Studio Design plassere informasjonskapsler og behandle personopplysninger som beskrevet i denne erklæringen om bruk av informasjonskapsler.

Ved å gå inn og hente informasjon og/eller benytte tjenester på studiodesign.no samtykker du i at det settes informasjonskapsler i din nettleser, i og med at de fleste nettlesere er innstilt slik at de automatisk aksepterer informasjonskapsler. Dersom du ikke vil akseptere vår bruk av informasjonskapsler, kan du gå inn og trekke tilbake ditt samtykke ved å endre innstillingene i nettleseren. Alle nettlesere gjør det mulig å begrense bruk av informasjonskapsler eller å deaktivere dem ved hjelp av nettleserens innstillinger. Tilbaketrekking av samtykke påvirker ikke lovligheten av behandling frem til samtykket trekkes. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at dette kan medføre at tjenestene på våre nettsider ikke fungerer optimalt.

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett. Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan det påvirke funksjonaliteten og brukeropplevelsen på vårt nettsted så vel som andre nettsteder.

HVORDAN VI BRUKER INFORMASJONEN VI SAMLER INN

Personopplysningene som innsamles av Studio Design benyttes for følgende formål:

Statistikk og analyse

Studio Design samler inn opplysninger om besøkende på studiodesign.com for å utarbeide statistikk på hvordan besøkende bruker nettstedet. Formålet er å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på vår hjemmeside. Eksempler på hva statistikken gir svar på er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer.

OVERSIKT OVER INFORMASJONSKAPSLER

Nedenfor finner du en oversikt over informasjonskapslene som benyttes på studiodesign.no.

Informasjonskapsel Beskrivelse Leverandør
_ga Benyttes til å skille brukere Google Analytics
_gat Benyttes til å begrense antall henvendelser Google Analytics
_gid Benyttes til å skille brukere Google Analytics
privacy_embeds Benyttes for å identifisere brukere som har akseptert bruk av informasjonskapsler WordPress
devicePixelRatio Benyttes til å identifisere størrelsen på skjermen WordPRess

DELING AV INFORMASJON TIL TREDJEPARTER

Personopplysninger innsamlet gjennom informasjonskapsler på studiodesign.no utleveres ikke til tredjeparter.

DINE RETTIGHETER

Dersom Studio Design behandler personopplysninger om deg, har du rett til å be oss om innsyn i personopplysningene som Studio Design er behandlingsansvarlig for. Du kan også be om retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Forespørsler som nevnt ovenfor sendes til inge@studiodesign.no.

Dersom du mener Studio Design ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personvernlovgivningen, har du rett til å sende klage til Datatilsynet som tilsynsmyndighet.

ENDRINGER TIL ERKLÆRINGEN OM INFORMASJONSKAPSLER

Studio Design forbeholder seg retten til å justere og tilpasse denne erklæringen om bruk av informasjonskapsler, for eksempel ved endrede regulatoriske krav. Dersom det gjøres endringer av betydning til denne erklæringen, vil du som kunde bli skriftlig informert om dette. Ved å fortsette å bruke studiodesign.no etter endringer i personvernerklæringen, ansees du å ha gjort deg kjent med endringene.

Oppdatert 28.07.2018
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg en bedre brukeropplevelse. Les vår Personvernerklæring her. Ok, jeg forstår.